02 426 7 426 info@archiood.com

Търсят се парцели за строителство срещу обезщетение

Строителна фирма „АРХИ“ ООД търси парцели за (жилищно) строителство срещу обезщетение в София. Реалното обезщетение варира в зависимост от местоположението на парцела. Договорите се сключват при точно определяне на вид апартамент, етажност, изложение и степен на завършеност. Срокът на строителство е между 2 и 3 години в зависимост от сложността и големината на строежа. Проектирането се извършва така, че общите части са минимални, а полезната площ максимална.

За всеки апартамент е предвидено паркомясто или гараж. Фасадното оформление е индивидуално със съвремени топлоизолационни материали на фирмата Baumit. Стълбищата и фоайетата се изпълнявата с мраморни настилки. Фасадите са красиви и с запомнящ се архитектурен образ. Покривните хидро- и топлоизолации се изпълняват с модерни дълготрайни материали със срок на годност не по-малко от 10 години.

Строежът срещу обезщетение е една отлична инвестиция с минимален риск. Всъщност единственото което инвестирате е парцела си (не се инвестират никакви парични суми). Вие отдавате парцела си за строителство, срещу което получавате завършени новопостроени имоти при откриването на сградата. До влизането в експлоатация на сградата, парцелът остава Ваша собственост.

Известно е, че цените на недвижими имоти в България се покачват с изключително бързи темпове в последните няколко години. Това прави инвестициите в имоти печеливши и е една възможност за предпазване от инфлация. Освен това дава и възможност за получаване на допълнителни доходи при отдаване под наем на бъдещите имоти.

За подробна информация и безплатна необвързваща консултация не се колебайте да се свържете с нас.

  Вашият имейл адрес:

  Вашето съобщение:

  Моля убедете се, че сте изписали своя имейл адрес коректно, преди да натиснете бутона за изпращане по-долу. В противен случай няма да можем да Ви отговорим.

  АРХИ ООД
  ул. Осогово 30
  1303 София

  тел. 02 426 7 426
  info@archiood.com